Sıcak satış ve sevimli kız persnickety bebek pamuk fırfır pantolon 2016 toptan örgü yürüyor kız alt mor pamuk tozluk
3 429.35TL

Sıcak satış ve sevimli kız persnickety bebek pamuk fırfır pantolon 2016 toptan örgü yürüyor kız alt mor pamuk tozluk

0 Değerlendirmeler | Bir değerlendirme yazın
  • Stok durumu:Stokta var
  • Ürün Kodu:c8197

Uyarı:

Bizim giyim tüm özelleştirilmiş giyim. Böylece ihtiyacınız boyutları ve renkleri seçebilirsiniz.

Bir şey daha: size ihtiyacınız stilleri gösterebilir. biz Manufactor vardır. böylece biz özelleştirilmiş olabilir tarzı giyim. sadece bana göstermek fotoğrafları.

NE GEREK BANA ULAŞıN

Adedi için şort pantolon üst diz elbise: 2 pcs en az renk ve boyut seçin

Edemezsen maç adedi, fiyat katacak.

üretim Açıklaması

ürün adı

persnickety bebek pantolon

marka

benifun

kumaş

5% Spandex & % 95% Pamuk

cinsiyet

kızlar

renk

çeşitli renkler Pantone renk başına olarak özelleştirilmiş olabilir

boyutu

0-12years

Notice1

herhangi bir sorunuz varsa, sadece bana mesaj göndermek

ADEDI

10 adet

ödeme

paypal, paypal, Cayek.org sitesi

teslim süresi

pp örnek doğruladı sonra 5-8 gün

paket

her için opp torba veya gereklilik olarak

boyut ve Ölçüm

detay gösterisi

sizin gibi renk seçebilirsiniz:

SSS:

question1: nakliye ücreti nedir?

cevap: nakliye ücreti satın kaç bağlıdır.

question2: teslim süresi ne kadardır?

cevap: 3-10days hakkında

question3: nakliye yöntemi nedir?

cevap: fedex, ups, dhl hava express

question4: ADEDI nedir?

cevap: 1 adet stokta varsa, aksi takdirde en az 10 adet.

question5: nasıl ödeme?

cevap: tarafından ödeme yapabilirsiniz L/C, D/A, D/P, T/T, WESTERN UNION, PAYPAL veya BANKA TRANFER, vb.

question6: nasıl paketi?

cevap: tek parça bir opp çanta/istendiği gibi

question7: neden bizi tercih?

cevap: 1. Yüksek kalite ve hızlı teslimat.

2. Reasonable fiyat fabrika doğrudan satış.

3. küçük siparişleri yapmak mümkün.

4. Able müşterilerin tasarımlar göre üretim yapabilirsiniz.

question8: sipariş nasıl?

cevap: 1. bize soruşturma göndermek veya ticaret müdürü bizimle sohbet

2. We 'll sizin için fatura yapmak zaman öğeleri sipariş stil ve miktarını açık olduğunu.

3. size fatura kontrol Sonra 5 ödeme yolları aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz.

4. Biz sizin için düzenleme yapacağız mal hemen (başlangıç sevk veya imalat)

ödeme teyit edildiğinde.

5. you sürecin güncellemeleri veya nakliye hizmeti gelen izleme elde tutmak.

6. sonunda, yakında paketi alırsınız

question9: satış sonrası hizmet hakkında ne?

cevap: 1. Tüm ürünler kesinlikle kaliteli ambalaj önce kontrol

2. Tüm ürünler göndermeden önce iyi paketlenmiş olacak

3. herhangi bir memnuniyetsizlik Varsa, bizim hızlı yanıt ve çözüm alırsınız.

Etiketler: Ucuz Sıcak satış ve sevimli kız persnickety bebek pamuk fırfır pantolon 2016 toptan örgü yürüyor kız alt mor pamuk tozluk, Yüksek Kalite Sıcak satış ve sevimli kız persnickety bebek pamuk fırfır pantolon 2016 toptan örgü yürüyor kız alt mor pamuk tozluk, Çin Pantolon Tedarikçiler.

  • Fit: Gerçek boyutlarda uyar, normal boyutunu almak
  • malzeme: Pamuk
  • bel Tipi: Orta
  • öğe Türü: Tam Boy
  • size: size chart(kindly check it)
  • Marka Adı: sweetypplain
  • Fabric Type: Knitted
  • desen Türü: Katı
  • Kapanış Türü: Elastik Bel
  • color: color card
  • Model Numarası: BF-CBP-092
  • Fit Tipi: skinny
  • Bölüm Adı: Çocuklar
  • customized : can be customized
  • cinsiyet: Kızlar
  • Pant Stil: Düz
  • dekorasyon: Dantelli
Ek bilgi
  • Birim Tipi: lot (100 parçalar/lot)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)